Wie ik ben

Wie ik ben

van vele markten thuis


Wie is Tekstbureau Van Dien & Van Dien Uitgeverij?

Even voorstellen: Diny Schenzel (of gewoon Dien). Wat betekent taal voor mij? Ik kan het niet beter verwoorden dan Johan Daisne, Vlaams schrijver (1912-1978):

‘Iedere taal is schoon voor wie luisteren kan. Want in elke taal zingt de gedachte van een volk en de ziel van een mens, en die muziek is universeel’

Met taal ben ik altijd bezig geweest, als hobby en later professioneel. Naast de zorg voor mijn gezin werkte ik in de gezondheidszorg, waaronder de GGD. Als coördinator OGGz (Openbare Geestelijke Gezondheidszorg) lag mijn focus op het sociaal domein: zorg, overheid en WMO. Ik heb daarnaast een grote belangstelling voor non-profit organisaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Ik zet mijn kennis graag in voor bedrijven die dit uitdragen. Familie en vrienden weten mij al jaren te vinden voor allerlei opdrachten, waaronder blogs, nieuwsbrieven, scripties en (web)teksten voor o.a. studenten en jonge ondernemers.

Tekstschrijver, copywriter en Art Director

Flink aan de bak gegaan met deze opleiding: al lange tijd mijn grote wens. Met het eerste diploma op zak was het tijd om het roer om te gooien en mijn idealen te verwezenlijken. Tekstbureau Van Dien werd een feit. Kort daarop heb ik mijn tweede droom kunnen waarmaken: een eigen uitgeverij. Kleinschalig en persoonlijk, met alle deskundigheid in huis en dicht om mij heen. Mijn dienstenaanbod werd uitgebreid met de redactie van manuscripten en het uitgeven van boeken. Het adviseren en begeleiden van (beginnende) schrijvers heeft hierin een belangrijk aandeel. De naam Tekstbureau Van Dien werd uitgebreid met: Van Dien Uitgeverij!

Meer weten? Lees mijn blog en bel of mail mij gerust!

 

Hoezo die vogel ?


Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste nieuwtjes en tips!